divendres, 19 de març del 2010

Ja es pot trobar a totes les llibreries 'PARAULA DE JAN' en edició de Jaume Aparicio (Ara Llibres)




Joan Laporta ha destacat sempre per la seva passió extrema. Passió manifestada en declaracions que passaran a la història.

Jaume Aparicio ha recopilat a PARAULA DE JAN les millors frases de Joan Laporta. Les més recordades, les que parlen de la seva personalitat, de les seves profecies; les que ha adreçat als membres i ex membres de la seva junta directiva; als entrenadors, als jugadors, al Barça i a Catalunya, i també, les que parlen sobre la seva vocació política

----------------------------------------------------------------
TRIPLE EMPAT A LA DARRERA ENQUESTA

Després de mesos de votacions, per primera cop una enquesta d'aquest blog ha acabat amb un triple empat. A la pregunta: 'Quina peça de roba fa més estiu a la Rodalera?', la toga de la Juanita Ventura, el mític banyador fins-els-tormells de Dani Campà i la tovallola desgastada de Pedro han obtingut 3 vots. Felicitats (??) als respectius veïns de la finca pel seu estil a l'hora de vestir i ara ja podeu votar a la nova enquesta! 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aunke dicen que el voto es secreto,yo a ti Aparicio,te lo voy a decir:he votado el niño en el caracol.Motivo:pq es un milagro que continue ahi.dicen que una vez unos gamberros casi lo queman (y de paso a toda la roda)

lourdesdv ha dit...

uohhhh ets el mes gran jaume¡¡¡¡¡¡ de seguida que vegi el llibreme'l compro ale¡¡¡¡¡