diumenge, 25 de setembre del 2011

NOU FÒRUM DE LA RODALERA + NOVA ENQUESTA

Molts rodalerencs usuaris d'Internet recordareu que fa uns anys es va crear un fòrum de debat sobre la Rodalera. Anys després, i reprenent l'esperit d'aquella iniciativa, hem activat un nou fòrum en aquest blog perquè poguem opinar sobre tots els temes que envolten a la Finca. Trovareu l'enllaç a les pestanyes superiors i esperem que els vostres comentaris i opinions arribin ben aviat. De la mateixa manera, al blog s'habilitaran nous espais de fotografies i vídeos per recollir material de totes les èpoques.

ENQUESTA: Segons els vots obtinguts, el local que hauria d'obrir una sucursal a la Rodalera seria 'La Trinca', conegut bar-restaurant pels seus rotllos de paper higiènic i els seus famosos pixos 'cola-de-gato', complementats amb ou ferrat i sangría.


Esperem que la proposta arribi a la Junta i valori la possibilitat d'obrir una sucursal d'aquestes característiques a la Finca. La nova enquesta ja està preparada per rebre els vostres vots.

1 comentari:

6-1 esc 5 ha dit...

Magnifica prespectiva de la trinca feta de dia..desconeixia que el rajos solar podien penetrar, tal putrefacte atmosfera